dager
timer
min

Bli sponsor/utstiller

Bli med oss i itSMF Norge å formidle morgendagens metoder og inspirer deltakerne til å få til bærekraftig digitalisering! Som sponsor vil du bidra til at vi får en utstilling som skaper verdi for deltakerne ved å supplere temaene i vårt program med tjenester, verktøy og kompetanse. Her kan dere dele kunnskap, innsikt og erfaringer som din virksomhet står for, slik at vi sammen skaper entusiasme for beste praksis innen transformasjon, produkt- og tjenestestyring.

Sammen skaper vi entusiasme!

I år vil vi bruke «Flystripa», området utenfor plenumssalen, til utstillerområde. Her vil vi ønske våre sponsorer velkommen med stand i form av stilige ståbord, perfekt for engasjerende samtaler og tettere på deltakerne enn noen gang.

For de som er raskt ute kan vi tilby et møterom i umiddelbar nærhet til utstillingsområdet hvor dere står fritt til å disponere til demo, møter eller annet dere måtte ønske. Oppskåret frukt spanderer vi og dere kan selv bestille forfriskninger eller annen servering via hotellet.

Hvordan bli sponsor/utstiller?

Ønsker du å få vist fram din virksomhet og dine tjenester på Norges største konferanse innen digital transformasjon og tjenestestyring? 

Mer informasjon om det å være sponsor eller utstiller finner du ved å trykke «Bli sponsor»-knappen. For andre spørsmål, kontakt oss på itsmf@itsmf.no

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her