dager
timer
min

Fra dårlig kommunikasjon til tillit og skaperglede

Anne Landro

Leder for design i Liflig

Om foredraget

Vi drømmer alle om det gode teamsamarbeidet hvor vi snakker det samme språket, spiller hverandre gode og kjenner på en god flyt. Det er ikke alltid like lett å få til i praksis.

Sitter du med en følelse av at «Vi kunne levert bedre hvis bare den og den …. hadde gjort dette annerledes»?

Opplever du at dere ofte bare snakker forbi hverandre, og det blir fort litt dårlig stemning?

Hvorfor er det så vanskelig? Må det være det?

Nøkkelpunkter

  • Teamets egenskaper
  • Hvordan skape tillit
  • Mangel på ansvar og felles mål 
  • Positive og negative konflikter

Om Anne Landro

Anne er leder for design i Liflig. Hun har lang erfaring med designtankegang og ledelse – to disipliner som går hånd i hånd og utfyller hverandre.

Hun er opptatt av å skape rom for å spille hverandre gode, og at vi blir bedre når vi klarer å samarbeide på tvers av ulike fag og personligheter. Anne har tro på at en liten dråpe kan skape ringvirkninger i et stort hav, at summen av de små detaljene utgjør forskjellen og at verden blir et bedre sted hvis vi ser mennesket bak masken.

Nå har Anne fokus på å videreutvikle Liflig – et selskap som tar totalansvar for å skreddersy IT-drømmer. Her tilfører hun designtankegang i alle kriker og kroker av selskapet. Liflig er et selskap i Capra Gruppen, en gruppe av selskaper med samme hjerte. Vi har fokus på hjerte, runde albuer og fleksibilitet, noe som er viktig når vi skal skape det gode teamsamarbeidet.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her