dager
timer
min

AI-medaljens mørke bakside: La oss snakke alvor!

Dácil Hernández

Director Data and AI, Nagarro

Om foredraget

I denne seansen avslører vi baksiden av AI og gjør deg klar for å snakke alvor. Vi vi utforske illusjoner og dilemmaer knyttet til AI, alt fra dets evne til å forstyrre markeder og utfordre rettferdighetens grenser til muligheten av å bidra til markedskollaps.

Du har kanskje hørt om hendelsen i mai 2023, der et falsk AI-generert bilde av en eksplosjon nær Pentagon gikk viralt og forårsaket midlertidig kollaps i amerikanske aksjemarkedet? Slike hendelser er en sterk påminnelse om AIs potensial for å spre feilinformasjon, og en vekker for hvilken risiko som er knyttet til uregulert AI-teknologi. 

I foredraget vil vi også fordype oss i AIs skjevheter. Skjulte skjevheter i data utfordrer rettferdighet og skaper dilemmaer og problemer i den virkelige verden, som for eksempel urettferdige jobbevalueringer og urettferdige avslag på lån.

Bli med på en ærlig utforskning av de komplekse utfordringene med AI, – både de gode, de dårlige og de virkningsfulle. 

La oss bevæpne oss med kunnskap for å navigere i AI-æraen med klarhet og forsiktighet!

NØKKELPUNKTER:

AIs utbredte innvirkning:
AIs innvirkning på felt fra utdanning til virksomhet er ikke bare forbløffende, den er revolusjonerende! Vi snakker om en kraft som redefinerer alt fra måten vi trener på til måten vi jobber på. AI er ikke bare en dings i teknologiboksen vår, det er en kraft som omformer hverdagen vår, hvordan vi lærer, jobber og samhandler.

Etikk og sikkerhet i AI:
Det er på høy tid å fremheve de store spørsmålene innen AI-etikk og sikkerhet. Vi kan ikke slippe løs AI uten videre vurdering av konsekvenser! Med AI følger store dilemmaer og risikoer. Det handler om å holde AI i sjakk med menneskelig visdom og innsikt, for å holde unna de uventede, noen ganger mørke konsekvensene.

Om Dácil Hernández

Dácil Hernández er i forkant av digital transformasjon som direktør for data/AI for Nordvest-Europa i Nagarro. Med over 20 år innen data & analyse og ledelse, bringer hun med seg omfattende ekspertise innen AI-drevne løsninger.

Hun har en stor lidenskap og engasjement for å bruke data og AI for å skape gode tjenester og forbedre effektivitet. Hos Nagarro er hun verdsatt for å utvikle virksomhetens AI-strategi og markedsposisjon, samt for å bygge solide relasjoner med både kunder og partnere.

Før sin nåværende stilling i Nagarro, har Dácil vært sentral i å gi råd om strategiske data- og AI-initiativer, ledet analyseteam og drevet innføring av moderne, automatiserte data- og analysearbeidsflyt.
Hennes klare visjoner og strategier har skapt stor verdi for virksomhetene hun har vært engasjert i.

Med sin engasjerende kommunikasjonsevne og lidenskap for å dele innsikt er hun i tillegg en verdsatt foredragsholder på konferanser og workshops.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her