dager
timer
min

La oss snakke om data-drevet sirkulærøkonomi og bærekraftig business!

Lars Jacob Tysnes Pedersen & Sveinung Jørgensen

Centre for Sustainable Business, NHH

Om foredraget

Samtidig som teknologiutviklingen går i en halsbrekkende fart, vokser også behovet for å bruke den på en mer bærekraftig måte.  

I dag forventes det heldigvis at alle bedrifter setter bærekraft på agendaen. Der har ikke bærekraft alltid vært! Disse gutta begynte sin forskning på bærekraft lenge før det ble populært! 

Det de forsker på er atferden, forretningsmodellene og teknologien som fremmer bærekraftig business.   

Stadig flere bedriftsledere omsetter bærekraft til lønnsomhet på innovative måter. I dette fyrverkeriet av et foredrag vil Sveinung  

Pedersen og Lars Jacob Tysnes Pedersen dele av sin erfaring om hva som skal til for å skape bærekraftige, sirkulære og lønnsomme forretningsmodeller i praksis.

Om Lars Jacob Tysnes Pedersen & Sveinung Jørgensen

Jørgensen & Pedersen er bærekraftseventyrere og førsteamanuenser ved Norges Handelshøyskole. De er landets fremste forskere på sirkulære og bærekraftige forretningsmodeller, de sitter i styrer og “advisory boards”, og de driver rådgivning og lederopplæring på temaer knyttet til bærekraft, sirkulærøkonomi og forretningsmodellinnovasjon. 

De har 20 års erfaring med forskningsbasert innovasjon sammen med bedrifter i inn- og utland som forsøker å forene bærekraft og lønnsomhet, og de leder store forskningsprosjekter med norske virksomheter som eksperimenterer med nye, grønne forretningsmodeller. 

Sammen er de forfattere av en rekke bøker, artikler og et rikt monn av filmer og annet materiale om bærekraftig forretningsmodellinnovasjon, og de er hyppige foredragsholdere i inn- og utland. De har også sin egen podcast: Bærekraftseventyr. Les mer om dem på jorgensenpedersen.no.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her