dager
timer
min

Fremtidens kommune har borgeren i sentrum

Leif-Tore Martinsen

Avdelingsleder Innovasjon og Utvikling, Sarpsborg kommune

Om foredraget

Sarpsborg kommune har etablert Salesforce som felles kommunikasjonsplattform (FKP). Informasjonen kommunen har om innbyggeren og alle dens relasjoner må tilgjengeliggjøres, deles og gjenbrukes for effektiv dialog og tjenesteleveranse. Det er på tide å sette handling bak ord og med FKP har Sarpsborg kommune startet arbeidet for å effektivisere innbyggerdialogen, slå hull på applikasjonssiloene og tilrettelegge for tverrfaglig, helhetlig tjenesteleveranse. 

Tre key take-aways:  

  • Kontroll på innbyggerdialogen 
  • Vekk med siloer 
  • Helhetlige tjenester (verdistrømmer) 

Om Leif-Tore Martinsen

Leif er godt gift med Åse og sammen har de to gutter på 16 og 9 år. Leif spiller trommer i gladpunkbandet Samfunnshelvete, driver et kommersielt mikrobryggere sammen med 2 kompiser og har nettopp startet et lite kulturhusprosjekt sammen med 2 andre kompiser.

Leif har 13 års erfaring fra privat sektor og har arbeidet i Sarpsborg kommune siden 2013. Fra 2019 har han vært prosjektleder for det som i Sarpsborg kommune kaller «felles kommunikasjonsplattform», FKP. I 2022 ble han avdelingsleder for en splitter ny avdeling kalt «Innovasjon og utvikling».

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her