dager
timer
min

Hvordan jobbe med bærekraft og sirkulærøkonomi i egen organisasjon?

Mari Larsen Sæther

Medgründer Lett på Kroken / Business Developer i Carrot

Om workshopen

Visste du at IT-bransjen har like stort klimaavtrykk som flybransjen? Eller at vi ville trengt 3,6 jordkloder dersom alle hadde hatt like høyt forbruk som nordmenn? Det stilles stadig høyere forventninger om bærekraft fra kunder, ansatte, myndigheter og andre interessenter. Samtidig muliggjør digitalisering nye og mer bærekraftige måter å levere produkter og tjenester på.

Bli med på en interessant workshop hvor vi deler tips og verktøy til hvordan jobbe med bærekraft i egen organisasjon! Vi ser nærmere på hva “bærekraftig business” egentlig er, og hvorvidt det finnes en best practice. Videre diskuterer vi hvordan teknologi kan være en tilrettelegger for bærekraftig business, men også en kilde til digitale utslipp. 

Nøkkelord:

  • Hva er “bærekraftig business” og finnes det en best practice? 
  • Teknologi som muliggjører for bærekraftig business
  • Teknologi som kilde til digitale utslipp 
  • RESTART modellen – 7 veier til bærekraftig business i din bedrift
  • Hvorfor bør du og din bedrift agere nå?

Om Mari Larsen Sæther

Mari Larsen Sæther (26) er siviløkonom fra NHH, og brenner for å skape løsninger som drar verden i en bærekraftig retning. Som 16-åring startet hun selskapet Lett på Kroken, som løser utfordringer i prosessen for plastinnsamling.
Inntil nylig jobbet hun som forretningsutvikler i avfallsteknologiselskapet Carrot, som samler avfallsdata fra husholdninger og bedrifter og bruker dette til å motivere og belønne god avfallssortering. I 2021 ble hun kåret til Lederstjerne av Dagens Næringsliv, en utmerkelse som gis til 30 personer under 30 år. Hun er på FERD’S LIST 2022, som anerkjenner inspirerende unge entreprenører og ledere.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her