dager
timer
min

Lean, effektivitetsparadokset og den digitale transformasjon

Niklas Modig

Forfatter av “This Is Lean - Resolving the Efficiency Paradox"

Om foredraget

Lean er en filosofi der flyt og mennesket står i sentrum. Hva innebærer en flytorientert virksomhetsstrategi?  Hvorfor er det viktig å fokusere på flyt? Og hva er ulempene om vi ikke gjør det?  

I dette foredraget vil Niklas Modig vise hva effektivitetsparadokset i lean egentlig handler om. Gjennom eksempler fra virkeligheten vil han forklare hva kjernen i lean er, og hva som skal til for å lykkes. Han vil også visa hvordan digital transformasjon er en viktig nøkkel for å lykkes med å skapa effektiv flyt gjennom hele verdikjeden. 

Om Niklas Modig

Niklas Modig var tidligere forsker ved Handelshøyskolen i Stockholm. Han snakker flytende japansk og var den første utenlandske forsker som fikk studere konseptet lean hos Toyota i Japan. Basert på denne forskningen skrev han boken “This Is Lean – Resolving the Efficiency Paradox”, som er solgt i over 300 000 eksemplarer og oversatt til 17 språk.

Niklas Modig bor i Stockholm, og jobber som strategisk veileder og fasilitator for en rekke multi-nasjonale selskaper som representerer mange ulike bransjer. Han er en av Europas ledende eksperter på lean og virksomhetsutvikling, og med over 1000 keynote-foredrag bak seg er han ofte omtalt som en av de mest pedagogiske og inspirerende foredragsholdere innen sitt felt.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her