dager
timer
min

SOLVE – strukturert problemløsing i praksis

Ole-Vidar Christensen 

Sopra Steria

Om foredraget

I en verden der teknologien og IT-systemene blir stadig mer komplekse er det ikke lenger den tekniske kompetansen som er den viktigste, men evnen til å løse kompliserte hendelser og problemer på en rask, sikker og systematisk måte. 

SOLVE er en simuleringsbasert opplæring i strukturert og systematisk hendelses- og problemløsning. Med et minimum av teori vil deltakerne lære en universell, strukturert tilnærming til problemløsning, og deretter få mulighet til å øve denne gjennom engasjerende og lettfattelige digitale scenarier. Verdien er umiddelbar – deltakerne vil kunne benytte metoden i sin daglige rutine fra første arbeidsdag etter opplæringen. Simuleringen er egnet for ledere og ansatte som er involvert i håndtering, feilsøking og løsning av tekniske hendelser og problemer. 

Hva kan du forvente? 

  • Engasjerende simuleringsbasert teknikk 
  • Minimalt med teori – maksimalt med praksis 
  • Digitale scenarier basert på virkelige hendelser og problemer 
  • Umiddelbar verdi fordi metoden kan brukes direkte 
  • Forbedret samarbeid via en strukturert, felles metode for å løse hendelser og problemer i komplekse, tekniske miljøer 

Om Ole-Vidar Christensen 

Ole-Vidar Christensen har 23 års erfaring innen IT Service Management og kontinuerlig forbedring blant annet basert på ITIL og Lean Six Sigma. De siste årene har han arbeidet mye i grensesnittet service management og sikkerhet. Han er en etterspurt foredragsholder og kursinstruktør, og får svært gode tilbakemeldinger på sin evne til å formidle kunnskap med relevante eksempler for virksomhetene han er involvert med. I tillegg til sin rolle som instruktør og rådgiver, er han teamleder med personalansvar i Sopra Steria.

Ole-Vidar var nestleder i itSMF Norge fra 2003 til 2012. I tillegg har han 2 års erfaring fra det Internasjonale styret i itSMF, med fokus på samhandling mellom ulike land og kulturer. I 2012 ble Ole-Vidar tildelt æresmedlemskap i itSMF Norge for sin ekstraordinære og målrettede innsats for organisasjonen.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her