dager
timer
min

Omstilling til smidig service management i Helse Nord  IKT

Sigurd From

Avdelingsleder, Helse Nord IKT

Om foredraget

Digitale startups «blir født» med et agilt tankesett. I «tradisjonelle organisasjoner» derimot, kreves det både omstilling og kulturendring. Dette krever ledere som går foran og viser vei. Ledere som skaper visjoner og setter stø kurs, fordi slike omstillinger tar tid og må gå gradvis, steg for steg.   

Det er nå mange «tradisjonelle organisasjoner» som er på denne reisen. En organisasjon som har fått til mye er Helse Nord IKT. I 2018 – samtidig med at ITIL 4 ble lansert – fikk de en ny avdelingsleder i avdeling for tjenesteproduksjon. Siden den gang har de gjort mange små og store grep for en mer smidig tilnærming til IT service management.    

Vi har invitert Sigurd From, avdelingsleder i Helse Nord IKT til å fortelle om endringsreisen Helse Nord IKT har vært på i de fire årene han har vært avdelingsleder.  

Om Sigurd From

Sigurd From har siden 2018 vært avdelingsleder i Helse Nord IKT. Han har over 30 års erfaring innen e-helse. Før han startet i Helse Nord IKT var han senior systemarkitekt i DIPS AS, der han var med på å bygge den nye modulære arkitekturen i DIPS Arena – neste generasjon journalsystem. Han har stor interesse for teknologi og er veldig opptatt av nytteverdien av teknologien for brukerne i helsevesenet.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her