dager
timer
min

Vi gikk for flat struktur! Fra hierarki til dynamisk teamtopologi

Stein-Otto Svorstøl

Capra Consulting AS

Om foredraget

Vi jobber i Capra Consulting, et konsulentselskap som er glad i flat struktur og ikke veldig fan av roller og titler. Men vi vokste, og vi så at det gradvis hadde dukket opp en del roller og hierarki nesten uten at vi merket det engang. Dette ville vi gjøre noe med, og da vi kom over boken “Team Topologies” av Manuel Pais og Matthew Skelton, fikk vi den inspirasjonen og det vokabularet vi trengte. Vi går først gjennom denne reisen, som startet i ledergruppen, via en ny strategi, og endte med at vi la ned hele ledergruppen og tilhørende roller, og så omorganiserte hele selskapet. Og dette var noe alle var med på. Nevnte vi at vi gjorde dette midt i en global pandemi? Det må ha vært vondt! Og vanskelig! Men også veldig gøy og lærerikt.

Med tiden har teamorganiseringen satt seg, pandemien er over og nye problemstillinger har kommet til. Hvordan balansere autonomi med retning? Hvordan sikrer vi at folk kjenner de har lov og mandat til å skape fart der det trengs? Presentasjonen handler om ledelse på selskapsnivå, organisasjonsdesign, teamledelse, endringsledelse og kultur.

Nøkkelpunkter:

Ledelse på selskapsnivå, organisasjonsdesign, teamledelse,
endringsledelse og kultur

Om Stein-Otto Svorstøl

Stein-Otto er en teknologileder, og har bekledd roller som agile coach, og produkt- og teamleder. Han er utdannet fra NTNU, og har jobbet i Capra siden 2016. Han brenner for å bygge team og organisasjoner som leverer raskt, og hjelper gjerne til både på team- og virksomhetsnivå. Dette gjøres gjerne ved å bygge tverrfaglighet som sikrer rett beslutning til rett tid. Når han ikke prater om ledelse, smidig og arbeidsprosesser, går han gjerne ukesvis i fjellet – helst med hunden Doppler.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her