dager
timer
min

Fart og flyt med produktteam og Team Topologies i NAV

Tommy Jocumsen

Kontorsjef i Seksjon for Utvikling, NAV IT

Om foredraget

NAV står midt i en digital transformasjon som har ført til stor endring i organiseringen og måten vi driver tjeneste- og produktutvikling på. Vi har blant annet gått fra prosjekter til produktteam, og har organisert over 100 tverrfaglige produktutviklingsteam i åtte forskjellige produktområder. Dette, i kombinasjon med andre faktorer, har bidratt til økt fart og flyt og raskere innovasjonstakt.  

I dette foredraget vil vi fortelle om hvordan NAV sin endringsevne har blitt betydelig forbedret, og hvordan vi har rigget oss for å raskere og bedre kunne utnytte nye, digitale muligheter, endringer i brukerforventninger så vel som lov- og regelverksendringer.

  • Myndiggjøring av tverrfaglige team 
  • Domenedrevet organisering  
  • Automatisering, modernisering og eksperimentering 

Om Tommy Jocumsen

Tommy Jocumsen er kontorsjef i Seksjon for utvikling i NAV IT. Der jobber han med å bygge fremragende utviklingsteam og coache team og områdeledelse. Tommy har over 25 års erfaring som softwareingeniør, inkludert over 15 år med teknologiledelse. Han har erfaring fra ledelse av både startups, konsulentselskap og store teknologikonsern. Tommy er spesielt opptatt av samspillet mellom teknologi og mennesker, og viktigheten av å få medarbeidere til å stortrives og dermed få realisert det fulle potensialet i medarbeidere, team og ledelse.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her