dager
timer
min

Fra dårlig kommunikasjon til tillit og skaperglede

Anita Jenbergsen 

Leder i Fryde

Om foredraget

Vi drømmer alle om det gode teamsamarbeidet hvor vi snakker det samme språket, spiller hverandre gode og kjenner på en god flyt. Det er ikke alltid like lett å få til i praksis.

Sitter du med en følelse av at «Vi kunne levert bedre hvis bare den og den …. hadde gjort dette annerledes»?

Opplever du at dere ofte bare snakker forbi hverandre, og det blir fort litt dårlig stemning?

Hvorfor er det så vanskelig? Må det være det?

Nøkkelpunkter:

  • Teamets egenskaper
  • Hvordan skape tillit
  • Mangel på ansvar og felles mål 
  • Positive og negative konflikter

Om Anita Jenbergsen 

Anita er daglig leder i Fryde.

Hun har mer enn 25 års erfaring med digitale utviklingsprosjekter og smidig metodikk, og i det siste også omstillingsprosjekter. Hun har erfaring fra små oppstartselskaper til store selskaper som Cap Gemini, Bouvet, KLP, Deloitte og KPMG.

Nå bygger hun Fryde til å bli et designselskap som skal gjøre en forskjell i folks hverdag. I den digitale hverdagen skaper Fryde løsninger som endrer hvordan mennesker jobber og lever.

Anita er opptatt av at vi skal styrke go’foten til hverandre, og gi hverandre rom så vi blir trygge i våre valg. Hvis vi lytter og bryr oss, så vil vi sammen skape frydefulle øyeblikk som fører deg, dine medkollegaer, din virksomhet eller verden fremover i den retningen du ønsker.

Fryde er en av tre selskaper i Capra Gruppen, en gruppe av selskaper med samme hjerte. Vi har fokus på hjerte, runde albuer og fleksibilitet, noe som er viktig når vi skal skape det gode teamsamarbeidet.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her