dager
timer
min

Smidighetens skjulte kunster, - en lego-simulering!

Arne Henrik Storm

Smidiginstruktør, Smidigakademiet AS

Om workshopen

Uklare prioriteter, dårlig samarbeid, lite flyt og ingen fart?   
Vi påstår vi jobber smidig, men det noe som gjør at vi ikke får den effekten vi er lovet. 

I denne to timers simuleringen får du lære om de største fallgruvene organisasjoner går i når de prøver å skalere opp smidig til flere team. 

Workshopen er teori kombinert med lego-simulering der deltagerne selv får teste i praksis hva som må på plass for å lage en virkelig smidig organisasjon. Vi skal se på teori innen smidig struktur, kultur, team, produkt, ledelse og arbeidsformer. 

Anbefales for: Dere som er i organisasjoner som har begynt på smidig-reisen eller som har fått til enkelt-team smidig, men som ønsker å forstå hvordan man kan få til smidig med flere team som jobber sammen. 

Nøkkelpunkter:

Smidig struktur, kultur, team, produkt, ledelse og arbeidsformer. Lego-simulering 

Om Arne Henrik Storm

Arne Henrik Storm er en erfaren kursholder som startet smidig-reisen sin i Forsvaret. Nå reiser han landet rundt og underviser i smidig, alt fra hvordan lage smidige team til hvordan få en hel organisasjon til å bli smidig. Kursene hans preges i stor grad av praksis, spill og simuleringer, da Storm ønsker man skal kunne kjenne på kroppen hva smidighet egentlig virkelig vil si.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her