dager
timer
min

Gjør som de beste – lag en teamkontrakt!

Henrik Byremo

Team Agile

Om workshopen

De beste teamene er omforent om hvilket mål de jobber mot og hvordan de samarbeider. Teamkontrakten er et enkelt verktøy du kan ta i bruk til teamet ditt. Den skaper transparens om forventninger til hverandre og lager spilleregler for teamet. Teamkontrakten er en fysisk eller digital «plakat» hvor deltakernes forventninger og sosiale spilleregler er listet opp sånn at de kan gi føringer for atferd i teamet. Konkret er det to spørsmål som bør besvares i en teamkontrakt: Hvilke felles spilleregler skal vi ha og etterleve i teamet? Som individer; hvilke spesielle behov og preferanser har vi, som vi som team skal ta hensyn til? 

Workshopen hjelper deg å komme godt i gang og starte på riktig fot. På workshopen 6. mars lærer du hvorfor de beste teamene har en teamkontrakt. Etter å ha vært med på workshopen forstår du hvorfor en teamkontrakt skaper bedre ytringsklima og samarbeid i teamet. Du får praktiske tips til hvordan du gjennomfører og følger opp en teamkontrakt. 

Slik kan gjøre som de beste og øke samarbeidsklimaet i ditt team!            

Hva lærer du på workshopen?  

  • Hva er en teamkontrakt og hvorfor har de beste teamene en? 
  • Hvorfor teamkontrakter er viktig for å bygge psykologisk trygghet 
  • Ulike teamkontrakter og hvilke spørsmål som er viktigst å ha med 
  • Praktiske tips til hvordan du lager og vedlikeholder en teamkontrakt 
  • Hvordan du kan fasilitere en workshop for å lage teamkontrakt med ditt team 
  • Eksempler, maler og verktøy du kan ta i bruk i ditt eget team 

Om Henrik Byremo

Team Agile deler av sine erfaringer på hva et team er, hvorfor vi snakker så mye om team og hvilke grunnleggende faktorer som må på plass for at et team blir den mest effektive måten å skape verdier på. Videre får du eksempler på hvordan målsetting og ledelse av team kan se ut, for å skape optimale arbeidsforhold for teamet og samtidig sikre at teamets autonomi ikke glir over i en hjemme-alene fest.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her