dager
timer
min

Transformerende ledelse – for alle!

John Inge S. Hervik

Enterprise Agile Coach

Om workshopen

Velkommen til et to timers lynkurs med inspirasjon og praktisk øvelse i transformerende ledelse.

I smidige organisasjoner er ledelse noe alle må drive med på et eller annet nivå. Selvorganiserende team forventes å kunne lede seg selv. Proaktivitet fordrer et nivå av selvledelse for hvert enkelt teammedlem. Lederne i organisasjonen, uavhengig om det er en flat eller hierarkisk struktur, er nødt til å klare å stå i endring og usikkerhet – og for å få med seg folkene sine må de kunne møte de der de er. Transformerende ledelse er nødvendig i en verden som er i rask endring – og det gjelder oss alle. 

I denne workshopen får du en introduksjon til hva transformerende ledelse er. Vi går gjennom forskningen på feltet, og presenterer et rammeverk for vertikal lederutvikling. Du vil få prøvd deg på noen enkle teknikker for å utforske transformerende ledelse, og få kjenne på hva dette handler om på kroppen. 

Du vil sitte igjen med en bedre forståelse for hvordan du kan møte andre mennesker der de er, og vite hvilke strategier du kan bruke fra riktig utviklingsnivå for å få gode resultater i din kontekst.

Dette blir en utfordrende og inspirerende workshop som tar sikte på å endre hvordan du forstår verden, og dermed din evne til å lede mer effektfullt. 

Om John Inge S. Hervik

John Inge er Enterprise Agile Coach i AWA Norge, det nordiske kontoret til AWA Global. Han har mer enn 15 års erfaring med arbeid i smidige arbeidsmåter og organisasjoner i både store og små selskaper. Hans bakgrunn er sivilingeniør med videreutdanning i psykologi og coaching på PCC-nivå. Han jobber nå som mentor og coach for ledere, team, smidige coacher, produktledere med flere – i tillegg til at han holder en rekke inspirasjonsforedrag, kurs og workshops. John Inge leder AWA Norge sitt coaching- og kursarbeid, og han er også sertifisert til å kunne gjennomføre den anerkjente LDF-profilen for de som ønsker å utvikle seg som transformerende ledere.

AWA er en global organisasjon som står bak flere av de viktigste konseptene innen smidig – fra smidigløken til tankesettet til Enterprise Change Pattern. Visjonen er å skape et bedre arbeidsliv, og jobbe for å skape bedre måter å jobbe og være sammen på. Transformasjon er et av stikkordene det nå jobbes med i hele organisasjonen over landegrensene.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her