dager
timer
min

Datadrevet og smidig i stor skala med dataplattform

Louis Maurice Dieffenthaler

Produktleder, NAV IT

Om foredraget

NAV har de siste årene gjort store endringer i hvordan de jobber for å levere bedre produkter til folk. Det å bli datadrevet er en forutsetning for akkurat det. Hva betyr det egentlig? Bør ikke NAV måle om vi faktisk blir datadrevet når vi snakker om å bli datadrevet?

Louis Dieffenthaler er produktleder i teamet som jobber med dataplattformen i NAV. Han deler erfaringer fra å utvikle dataplattform for over 200 team slik at de kan både bruke og dele data på en trygg og effektiv måte. Det er jo mange problemer den løser – og ganske mange den ikke løser.

Louis er opptatt av at utvikling av plattformen må prioriteres ut fra hva som gir verdi til brukerne, og ikke bare noe som utvikles fordi det er artig. Han deler erfaringer fra å jobbe med brukerinnsikt og gjøre det om til plattformfunksjonalitet. Han vil dele konkrete eksempler på hvordan plattformen brukes for å ivareta brukerbehov i praksis, og vil også dele feil og blundere de har gjort på veien.

Om Louis Maurice Dieffenthaler

Louis Dieffenthaler er produktleder i teamet som jobber med dataplattformen i NAV. Han er del av gjengen som lager plattformen «nada» for å gjøre det enklere å bruke og dele data. Han jobber i tillegg med andre initativer knyttet til data, f.eks. digitalisering av prosesser rundt personvern.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her