dager
timer
min

Bærekraftig business: Hvordan gjøre det enkelt å ta gode valg? 

Mari Larsen Sæther

Medgründer Lett på Kroken / Business Developer i Carrot

Om foredraget

Visste du at kun 7,2 % av ressursene verden forbruker hvert år går tilbake i et sirkulært kretsløp? Altfor mye ender opp med å brennes på dynga!  

Mari Larsen Sæther ble tidlig interessert i søppel. Det å se de store avfallsfjellene på miljøstasjonen i Ålesund, hadde også en stor innvirkning på henne. Det fikk henne til å innse at avfallsproblemet er enormt – og samtidig; noe hun ønsket å bidra til å løse.  

I dette foredraget tar hun deg med på en fortelling om hvordan avfallet vårt kan bli til en ressurs, og viser hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene innenfor bærekraft. Det er nemlig dette Mari Larsen Sæther brenner for – hvordan gjøre det enkelt for folk flest å ta bærekraftige valg?

Nøkkelpunkter:

  • Datadrevet sirkulærøkonomi 
  • Hvordan avfallet vårt kan bli til en ressurs 
  • Teknologi som belønner bærekraftige valg 

Om Mari Larsen Sæther

Mari Larsen Sæther (26) er siviløkonom fra NHH, og brenner for å skape løsninger som drar verden i en bærekraftig retning. Som 16-åring startet hun selskapet Lett på Kroken, som løser utfordringer i prosessen for plastinnsamling. Nå jobber hun som forretningsutvikler i avfallsteknologiselskapet Carrot, som samler avfallsdata fra husholdninger og bedrifter og bruker dette til å motivere og belønne god avfallssortering. I 2021 ble hun kåret til Lederstjerne av Dagens Næringsliv, en utmerkelse som gis til 30 personer under 30 år. Hun er på FERD’S LIST 2022, som anerkjenner inspirerende unge entreprenører og ledere.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her