dager
timer
min

Robust! Hvordan tåle en trøkk og våge å leve, i en verden full av endring?

Mariann Deila 

Mental trener og forfatter, Deila AS

Om foredraget

Livet er et usikkert prosjekt. Det aller meste som skjer i omgivelsene dine er utenfor din kontroll, som økonomiske lavkonjunkturer, teknologiutvikling, omorganiseringer, nedskjæringer på arbeidsplassen og mye mer. 

Hva skal til for å bevare håpet, roen og fokuset på det du får gjort noe med og gi slipp på det du ikke har påvirkning over? Hvordan trene opp bærekraftige måter å tenke, føle og handle på – i en verden full av endring? 

Hva skal til for å tåle en trøkk og se nye muligheter når livet byr på uventede svingninger? 

Nøkkelpunkter:

  • Hva er robusthet og mental bærekraft, og hvorfor er disse kvalitetene høyaktuelle i disse tider?  
  • Hva er egentlig mental trening og hvordan kan hjernen og tankesettet ditt sammenliknes med et operativsystem som kan omprogrammeres?
  •  Hvordan konkret bruke teknikker fra mental trening i din hverdag for å bli enda mer robust til å takle endringer og motgang, enten det er i rollen på jobb eller privat? 

Om Mariann Deila 

Mental trener og forfatter Mariann Deila har siden 2013 hjulpet enkeltpersoner og bedrifter til utvikling og økt robusthet. Hun tilrettelegger for andres vekst gjennom en-til-en-samtaler og gruppe-coaching, i tillegg til å holde foredrag og kurs i selvledelse, mental trening og kommunikasjon.

Hun er godkjent coach i Den Norske CoachForening (DNCF) og er en av kun åtte internasjonalt sertifiserte trenere i Norge innen sin coachingmetodikk, som bygger på kognitiv psykologi.

Deila er også utdannet journalist og statsviter. Hun har tidligere jobbet ni år som nyhetsjournalist i medier som VG og RK, og fire år som strategisk analytiker i politiet. I disse dager er hun aktuell med sin tredje bok, Robust – 6 konkrete steg til å tåle en trøkk og våge å leve. Les mer på marianndeila.no

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her