dager
timer
min

Flight Levels – start reisen mot aktiv strategisk ledelse og business agility

Øystein Mehus

Flight levels coach

Om foredraget

I dette foredraget får du høre om Flight Levels, som er en pragmatisk modell, og en måte å tilnærme seg “business agility” på. Heller enn implementering av rammeverk, fokuserer vi med Flight Levels på å aktivere samarbeid og koordinering på tvers av hele organisasjonen og å aktivere strategi og leveranse.  Potensialet som allerede er i organisasjonen, aktiveres gjennom samskaping av endring, samskaping av arbeidssystemer, identifisere verdiflyt og samskaping av helhetlige verdistrømmer, fokus, og design av smidige interaksjoner og læringsløkker på tvers av team og organisasjonsnivå. 

Målet er å aktivere hele organisasjonen gjennom å knytte strategi til leveranse og skape en bærekraftig og mer effektiv og human organisasjon, som kan respondere effektivt på behov, utfordringer og muligheter.

Nøkkelpunkter:

  • Flight Levels modellen
  • 5 aktiviteter på tre nivå – samskaping
  • Knytt strategi til leveranse – levende strategi

Om Øystein Mehus

Øystein er en erfaren leder og lean-agile coach med lang erfaring fra produktutvikling av digitale og fysiske produkter og tjenester i flere sektorer. Han brenner for å hjelpe organisasjoner med å utvikle bedre produkter og tjenester, og bruke lean-agile og flytbaserte innsikts- og leveransestrategier og praksis. Han har de siste årene arbeidet med agil strategi, omstilling fra prosjekt til produkt, etablering av plattformteam og DevOps kultur og søker å bidra til å skape bedre arbeidsmiljø og økt fokus på å skape verdifulle resultater, raskere og sikrere.

Øystein jobber i dag som konsulent i Ring Digital AS og fokuserer på å hjelpe organisasjoner med å utvikle og levere bedre produkter og tjenester gjennom bruk av lean-agile prinsipper både på team og virksomhetsnivå. Øystein er Norges første og foreløpig eneste sertifiserte Flight Levels Coach.

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her