dager
timer
min

Smidighet i storskala! Fortellingen om digital transformasjon i Telenor

Torbjørn Larsen

CIO, Telenor Norge

Om foredraget

Telekom industrien står ved en korsvei. De siste årene har satt en tradisjonell telekombransje under press og tvunget frem nytenkning rundt hva vi tilbyr kundene våre og hvordan vi jobber for å levere verdi til dem. Drevet av et massivt teknologiskifte, et konkurransebilde i rask endring, og kunder med nye behov og forventninger må Telenor gjenoppfinne seg selv i møte med det digitale skiftet. Vi må rett og slett akselerere lærings- og endringsevnen vår radikalt og jobbe enda tettere på marked og målgrupper for å levere de aller beste og mest verdifulle tjenestene for å være en aktuell aktør i Norge i dag. Det handler også om å utvikle økosystemet vårt – bygge nye partnerskap – og skape mer verdi sammen med andre.

Et eller annet sted på denne veien så går vi fra å være en tradisjonell TelCo til å bli et software-definert og datadrevet TechCo. Dette er fortellingen om digital transformasjon i Telenor.

Nøkkelpunkter:

  • Kundefokusert og verdidrevet produkt-/tjenesteutvikling
  • Smidighet i stor skala, med kryssfunksjonelle og autonome team
  • Kontinuerlig utvikling og leveranse basert på DevOps prinsipper
  • Domeneorientert og endringsdyktig arkitektur basert på zero-trust prinsipper
  • Selvbetjeningsplattform for state-of-the-art utvikleropplevelse i offentlig og privat sky

Om Torbjørn Larsen

Torbjørn Larsen er en av landets mest erfarne teknologiledere, med bakgrunn fra både privat og offentlig sektor. Han er en tydelig og inspirerende leder og entreprenør som har satt sine klare spor i norsk samfunns- og arbeidsliv.

Torbjørn har bakgrunn fra programvareindustrien og har mer enn 25 års erfaring fra ledelse og rådgivning i privat og offentlig sektor. Han jobber i dag som CIO i Telenor Norge og har tidligere innehatt roller som bl.a. selvstendig rådgiver i selskapet Agile Enterprises, konserndirektør for Digital Transformasjon i Sopra Steria Skandinavia, Chief Transformation Officer i Mestergruppen, IT direktør i NAV, Vice President IT i Cisco, CIO i TANDBERG og Assisterende Direktør ved OsloMet.

Larsen er utdannet Master of Science fra NTNU i Trondheim (1990) og har også en Master of Technology Management fra NTNU/MIT (2003).

Logg inn

Personvern
Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her